راهنمای انتخاب واحد نیمسال دوم 93-94

on .

نكات مهم در ارتباط با انتخاب واحد ترم دوم 94-93 دانشجويان گروه فناوري اطلاعات

• بازه‏ي انتخاب واحد: جمعه 3/11/93 تا جمعه 10/11/93 به تفكيك ورودي (طبق زمانبندي اعلام‏شده در سايت)
  • در مورد درس كارآموزي، دانشجويان بايد در انتخاب واحد، كد كلي ارائه‏شده براي اين درس را انتخاب كنند. مدتي بعد از انتخاب واحد، زمان‏بندي مراحل بعدي كارآموزي (تكميل فرم انتخاب محل كارآموزي و ...) توسط دانشگاه و گروه (خانم مهندس روئيان) اعلام خواهد شد كه پس از انجام مراحل لازم توسط دانشجويان، استاد راهنماي كارآموزي توسط گروه تعيين خواهد شد.
  • در مورد درس پروژه نيز دانشجويان بايد در انتخاب واحد، كد كلي ارائه‏شده براي اين درس را انتخاب كنند و حداكثر تا يك ماه پس از انتخاب واحد با مراجعه به يكي از اعضاي هيأت علمي گروه، استاد و موضوع را مشخص و فرم مربوطه را تكميل كنند.
  • اطلاع‏رساني در مورد زمان افزايش احتمالي سقف كلاس‏ها و موارد مشابه، همزمان از طريق سايت گروه به آدرس dit.mshdiau.ac.ir و تابلو گروه صورت خواهد گرفت.
  • دانشجويان گرامي در صورت ابهام در مقررات آموزشي مانند سقف واحد مجاز و پيش‏نيازي و هم‏نيازي و ... حتماً قبل از انتخاب درس‏هاي مربوطه از مدير گروه يا كارشناسان گروه راهنمايي بگيرند. توجه داشته باشيد كه عدم رعايت مقررات آموزشي باعث حذف درس‏هاي انتخابي غيرمجاز در اواسط ترم توسط اداره كل آموزش خواهد شد حتي اگر مجوز سيستمي براي شما صادر شده باشد مگر اين كه در شرايط خاص، شوراي آموزشي با درخواست دانشجو براي رفع مشكل آموزشي موافقت كرده باشد.
  • دانشجوياني كه درس پروژه را در ترم اول 94-93 انتخاب كرده‏اند در صورتي كه در ترم بهمن انتخاب واحد ندارند (كليه درس‏هاي ديگر را گذرانده‏اند و يا فقط واحدهايي براي RC دارند) لازم است كه تا پايان انتخاب واحد، فرم تمديد پروژه را تكميل و به گروه ارائه كنند. تمديد به مدت يك ترم بدون شهريه است. ضمناً دانشجوياني كه درس باقي‏مانده براي RC دارند، تا 30/3/94 و دانشجوياني كه هيچ درس ديگري ندارند، تا 30/5/94 براي تحويل پروژه مهلت خواهند داشت.
  • با توجه به عدم حضور مديرگروه در چند روز اول انتخاب واحد، سركار خانم دكتر تدين و نيز كارشناسان محترم گروه، دانشجويان را در زمينه انتخاب واحد راهنمايي خواهند كرد. در عين حال امكان ارتباط با مدير گروه از طريق ايميل ( این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید "> این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) نيز وجود خواهد داشت.
  • با توجه به احتمال اعمال سرفصل جديد براي دانشجويان وروي 93، درس‏هاي ترم دوم چارت فعلي در سرفصل جديد نيز وجود دارد و قابل انتخاب است. اما توصيه مي‏شود اين دانشجويان فعلاً آز فيزيك 1 را انتخاب نكنند.
  • درصورت مردودي (افتادن) يا حذف يك درس (غيبت در امتحان)، در ترم بعد پيش‏نيازي آن براي درس‏هاي بعدي به هم‏نيازي تبديل خواهد شد و حتماً بايد خود آن درس نيز همراه با درس‏هاي وابسته انتخاب شود.
Finland Sevastopol joomla