معرفى گروه

on .

تاريخچه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، در سال 1384 بعنوان يكی از اولين دانشگاه­های ايران اقدام به تاسيس مقطع كارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات نمود كه از بدو تاسيس، اين رشته مورد توجه دانشجويان قرار گرفته است. اين گروه تاکنون حدود 100 فارغ التحصیل داشته است که بعضی از آنان مشغول به ادامه تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد در دانشگاههاى مختلف كشور هستند و تعدادی نيز بعنوان متخصص حوزه شبكه، كامپيوتر و توسعه دهنده نرم افزار به بازار كار وارد شده اند.

انشالله به زودی و بعد از اخذ مجوزهای لازم، مقطع كارشناسى ارشد در گرايش شبكه های كامپيوتری در اين گروه تأسيس خواهد شد.

در طی سالهای نخست، آزمايشگاه هاى كارشناسى نظير آشنايی با شبكه و سيستم عامل تأسيس گرديد. آزمایشگاه های تخصصی شبكه نیز به تدریج تکمیل و راه اندازی می شود.

مدیران گروه  از بدو تاسيس تا كنون

هوش مصنوعی

1

اعضاء گروه

گروه فناوری اطلاعات دارای 4 عضو هيأت علمى می باشد و تعداد 15 نفرمربى بصورت حق التدريس با گروه همكارى دارند. گروه فناوری اطلاعات از خدمات آموزشى 2 نفر كارشناس آموزشى بهره مند مى باشد. ضمناً تعداد 1 کارشناس نیز به صورت حق التدریس به گروه  کمک می نمایند.

تعداد اعضای هيأت علمی گروه

نوع همکاری

استاد

دانشیار